С последователи от близо 16 000 души заради забавните му статуси

...
С последователи от близо 16 000 души заради забавните му статуси
Коментари Харесай

8-месечният котарак Румен стана блогър на годината

С последователи от близо 16 000 души поради занимателните му статуси и фотоси в персоналния му профил във фейсбук един котарак стана блогър на годината. За да го видят от близко и да получат картички с негова фотография и подпис, стотици се подредиха на опашка предишния уикенд по време на интернационалната галерия в музея “Земята и хората ”. Като всяка звезда и за него имаше тържествена гала, купа и доста награди и дарове, написа 24 часа .

Румен е 8-месечно коте от породата английска късокосместа. Той се показва в обществената мрежа като “Тигъра на Седемте Кифтета, Ядящия в Ношта, Тайнствения Похитител На Стикитата, Осквернителя на Свештената лавандула, Пръф Нацледник на Рибешката глава И Свидетел на Въртяштата Се Пералня От Седмия Ден ”. И освен че позволява куп неточности, а и го прави напълно съзнателно – като всяка котка и той не признава никакви правила, било то правописни или пунктуационни.

Румен освен написа необразовано, ами тъй като и няма нужда да вниква в етимологията на думите, прави огромни каламбури. “Освен това фъфли и по тази причина постоянно вместо “с ”, написа “ц ”. И освен – прави повторения, има чудноват словоред, съвсем не употребява пунктуация, абе кошмарът на буквояда е той! ”, споделя неговата господарка Наталия Атанасова. Тя е и индивидът, който стои зад профила на котарака във фейсбук. Понякога участва и в статусите на Румен, само че обозначена като Чистача на тоалетна, или просто Ч. Т.

Още по тематиката четете ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР